La Festa per la Llibertat engega amb centenars de famílies al Passeig Lluís Companys

Actualitat

,,,

La jornada festiva de la Diada ha començat per a Òmnium al monument a Rafael Casanova on juntament amb els altres membres de Federació Llull –ACPV i OCB- han fet la tradicional ofrena. Socis i simpatitzants de les tres entitats han acompanyat els seus directius al so dels tres himnes nacionals.

A partir de les 10 del matí, el Passeig Lluís Companys ha començat l’activitat de celebració de la Diada amb els actes d’Òmnium emmarcats en la Festa per la Llibertat i la Mostra d’entitats dels Països Catalans organitzada per Gent de la Terra.

A mesura que avançava el matí, l’afluència de públic s’ha multiplicat i centenars de nens i nenes han participat de les activitats del “Viu l’Onze en família!”. Des de jocs per a nens de 0 a 5 anys fins a curses de sacs per a grans i petits passant per jocs relacionats amb la cultura, el país i la llengua catalana han omplert de festa i diversió el matí de l’Onze.

L’espai Òmnium ha gaudit també d’un gran nombre de visitants que, durant tot el dia, poden demanar informació de l’entitat, fer-se socis i fins i tot, signar per la ILP “Televisió sense fronteres” per poder veure TV3 al País Valencià promoguda per ACPV.

El dinar popular que tindrà lloc a partir de les 14 h ja s’està preparant i els tiquets es poden comprar a l’espai Òmnium al preu de 6 € per als socis i 10 € per a la resta de gent. A les 19.30 h, a més, tindrà lloc el concert de la Festa per la Llibertat, enguany amb Mazoni, Gertrudis i la Gossa Sorda.