El 10 de setembre a la nit participants del Quedem? reviuran, arreu de Catalunya, els fets de 1714

Actualitat

La Festa per la Llibertat ha augmentat la seva difusió per la xarxa gràcies a els mitjans digitals que hi col·laboren, una nova pàgina web amb més informació i l’entrada d’Òmnium a les xarxes socials.

El participants al programa Quedem? d’Òmnium reviuran els escenaris de la Successió la vigília del 10 de setembre i ho faran d’una forma especial: participant en un conjunt d’activitats simultànies arreu de Catalunya.

El 10 de setembre del 2008 el Quedem? Barcelona va organitzar un itinerari guiat pels principals escenaris de la guerra de Successió de la ciutat per descobrir i conèixer els fets convulsos que al 1714 van marcar la història del nostre país. Enguany, la resta de llocs on es porta a terme el Quedem? s’hi han sumat i participaran activament en els actes que organitzen les seves ciutats.

Al mateix moment doncs, el participants del Quedem? recorreran els carrers de Barcelona, Girona, Osona, Badalona, Bages, Lleida (Sant Cugat s’unirà al recorregut de Barcelona). El Quedem Girona i Osona s’uniran a les Marxes de Torxes de les seves poblacions i la resta organitzen itineraris guiats.

Podeu trobar tota la informació sobre les activitats del programa Quedem? a www.quedem.omnium.cat i tots les activitats organitzades per Òmnium amb motiu de l’11 de setembre a www.11setembre.cat