Les famílies, també protagonistes de la Festa per la Llibertat

Actualitat

,,,

 

Tal com ha fet en les dues edicions anteriors, Òmnium ofereix a les famílies l’opció de celebrar la Diada durant tot el dia a l’Arc de Triomf. Si durant els primers anys de la Festa per la Llibertat –que enguany arriba ja a la seva desena edició- el concert del vespre era el plat fort, les últimes edicions s’han caracteritzat per un augment d’activitats dirigides a tots els públics.

 Una de les activitats amb més bona acollida és el “Viu l’Onze en família”, un espai de jocs i tallers diversos on petits i grans es diverteixen alhora que comparteixen la festa i celebració de la Diada amb altres famílies. En concret hi ha 5 espais de dinamització: Espai Llibertat (infants de 0 a 5 anys), Espai Cultura (jocs de fira i festa major), Espai País (taller de xapes), Joc de l’11 (un dels jocs més multitudinaris basat en proves de participació lliure), Espai Dibuixem la llibertat (construcció d’un element simbòlic).
 
I per a donar-li un to més festiu a la Diada, Òmnium organitza per tercer any un dinar popular on pel preu de 6 € (socis) o 10 € (no socis) s’inclou fideuada, acompanyament, beguda, cafè i una actuació que enguany tindrà com a protagonistes als components del grup Falsterbo Marí. Els tiquets per al dinar es poden adquirir a Òmnium fins al dia 10 de setembre i a l’envelat que l’entitat tindrà al Passeig Lluís Companys durant el dia 11.