Tàndem Cultural us ofereix noves propostes

Actualitat

Si vols practicar el català o ajudar a practicar-lo a un no catalanoparlant, ara ho pots fer amb el projecte Tàndem Cultural.

Concert JazzNadal amb descompte per als socis d’Òmnium Bages-Moianès

Entre d’altres activitats, aquest mes de desembre Tàndem Cultural proposa el concert JazzNadal i més, al teatre Conservatori, el dia 29, a les 20 h, amb Llibert Fortuny & Manel Camp & Mireia Farrés. Podeu reservar la vostra entrada, aquí:

‘JazzNadal i més’ amb Manel Camp, Llibert Fortuny i Mireia Farrés al Conservatori de Manresa el dia 29/12 a les 20 h –> https://ja.cat/aao8V

A més a més de poder-hi anar a través de Tàndem Cultural, els socis d’Òmnium podreu tenir un descompte del 25% del preu de l’entrada fent la reserva amb un correu electrònic a [email protected] o bé trucant al nostre telèfon 938726321.

A més a més al Bages, hi ha dos actes més on s’hi pot anar de manera gratuïta, tant si sou aprenents del català com catalanoparlants.

– ‘Canto jo i la muntanya balla‘ al Kursaal de Manresa el dia 12/12 a les 20 h –> https://ja.cat/TgKQH

Lluís Gavaldà i Joan-Pau Chaves al Teatre de Palà de Torroella (Palà de Torroella, Navàs) el 18/12 a les 19.30 h –> https://ja.cat/dF0XO

Les inscripcions per aquests espectacles estaran obertes fins aquest divendres 10 de desembre 2021.

👉🏼Per a més informació, visiteu tandemcultural.cat i envieu-nos un correu electrònic a [email protected]!