Crònica de l’entrega del VI Premi Oriol Canals

Actualitat

El passat 12 d’octubre a les 17 hores a la plaça Sòl de Baix la Companyia Pentina el Gat va fer ballar, cantar, fer pessigolles, treure la vergonya als assistents a l’última animació infantil del Festival Oriol Canals que organitza la Federació d’Associacions de Veïns i Comissions de Festes de Les Corts (Federació).

Un cop va finalitzar l’actuació en Marc Magrinyà, president d’Òmnium Les Corts va fer entrega a la Companyia Pentina el Gat de l’Eriçó bru, el guardó, com a guanyadors del VI Premi Oriol Canals, aquest cop en reconeixement de la seva trajectòria ja que aquesta companyia fa vint-i-tres anys que va començar a crear espectacles per a públic infantil i familiar.

I per acabar la festa la Federació va repartir entre el públic una capsa de bombetes per fer la bombetejada final per cloure el Festival Oriol Canals, ja que la guerra de confeti no es va poder fer degut a les mesures COVID.

Aprofitem aquest espai per donar a conèixer als nostres socis un fet que creiem que cal que sàpiguen: la Federació va fer un cartell per donar a conèixer les diferents animacions infantils que participaven del Festival Oriol Canals. En aquest cartell seguint les indicacions de l’Ajuntament de Barcelona hi apareixia el nostre logotip en tant que col·laboradors d’una de les actuacions. Per una decisió política van exigir a la Federació a treure el nostre logotip al·legant que no s’havia especificat en el conveni que havien signat entre l’Ajuntament de Les Corts i la Federació. Des d’aquí volem donar el nostre suport i agraïment a la Federació i denunciar el mal tracte del Districte de Les Corts cap a  la nostra entitat.