Premi Singladura 2021

Actualitat

Dimecres, 24 de novembre tindrà lloc el lliurament del Premi Singladura, un guardó que ajuda a impulsar i posar en valor la cultura al nostre territori.

Òmnium Badalona-Barcelonès Nord atorgarà el Premi Singladura, que posa en valor la producció cultural que es fa des del Barcelonès Nord, reconeixent la trajectòria d’alguna de les personalitats d’aquest àmbit a casa nostra. Enguany seran els germans, Pere i Josep Santilari, pintors de contrastada trajectòria, qui rebran el premi Singladura 2021. Llicenciats en Belles Arts a la Universitat de Barcelona, van donar classes a diverses escoles. Més tard, van decidir dedicar-se professionalment a la pintura i van establir el seu taller a Montgat. Actualment, viuen a Tiana.
Els germans Santilari han estat capaços de crear un estil propi que fusiona la tècnica de la pintura clàssica amb elements contemporanis i quotidians.
Serà el dimecres, 24 de novembre a les 20 h quan el teatre Zorrilla aculli la festa de lliurament del Premi, en un acte presentat per la periodista Lídia Heredia i on hi haurà moltes sorpreses. L’entrada serà lliure, amb prèvia inscripció en aquest formulari.

No hi falteu!