Crònica de les trobades amb els nostres socis

Actualitat

Els passats dies, 25, 27, 28 d’octubre i 2 de novembre, la presidenta d’Òmnium Cerdanya, acompanyada de membres de la junta, ens vam trobar amb socis de la comarca a Puigcerdà, Ger i Bellver i Alp. Agraïm als Ajuntaments d’aquests municipis haver-nos facilitat els espais de trobada.

L’objectiu era escoltar i prendre en consideració les propostes dels socis. Sovint, en un territori tant extens com Cerdanya, les inquietuds poden ser diverses, i d’aquí la necessitat de fer les trobades en varis municipis, aplegant les poblacions veïnes per donar a tothom la possibilitat d’assistència i de poder manifestar les pròpies necessitats des d’un lloc proper a la seva residència i nosaltres poder-les incorporar en el pla de treball de l’any vinent.

Aquest objectiu aprovat en assemblea per aquest any, no s’havia pogut realitzar sobretot pels confinaments i, ara que s’acosta l’Assemblea General anual, que estem obligats a fer com a entitat cultural què som, ens semblava de vital interès escoltar-vos, perquè nosaltres estem a la junta representar-vos i aportar pel pla de treball de l’any vinent les vostres propostes.

Si bé és cert que l’assistència va ser baixa, va sorgir, per part dels assistents, propostes que treballarem des de la junta per poder incorporar i/o prendre en consideració.

Des de la Junta d’Òmnium Cerdanya, volem donar les gràcies a tots els assistents i al compromís manifestat de tots ells.