Carregant Esdeveniments

Concert: ‘Pau Casals: en homenatge’ amb els germans Claret i Jordi Cuixart com a convidat d’hornor

Actes i activitats

Dissabte 20 de novembre de 2021 a les 20 h

El passat 24 d’octubre, va fer 50 anys que Pau Casals va rebre la medalla de la Pau per part de les Nacions Unides. Commemorar és fer solemnement memòria d’un esdeveniment o d’una persona. És per això que, de forma conjunta, l’Associació dels Amics de la UNESCO, l’Ateneu Santcugatenc i Òmnium Sant Cugat del Vallès, amb la col·laboració del TOT Sant Cugat i Fusió. Música i Dansa, commemorem aquests cinquanta anys i així fer memòria de la catalanitat amb què Pau Casals es va adreçar davant l’Assemblea General de l’ONU l’any 1971. Fent memòria del mestratge de Pau Casals, renovem el nostre compromís amb la llengua, la cultura, i la col·laboració de tots, en la memòria del país.

Organitzem diversos actes per celebrar aquesta commemoració, un d’ells el concert ‘Pau Casals: en homenatge’, ofert pels germans Lluís Claret al violoncel i Gerard Claret al violí, amb el pianista Àlex Ramírez i que serà una reproducció del Concert que Pau Casals va interpretar el 13 de novembre de 1961 a la Casa Blanca, convidat pel president John F. Kennedy.

Interpretaran el Duo per a violí i violoncel en re major de Joseph Haydn i el Trio núm. 1 per a piano, violí i violoncel en re menor, op. 49 de Felix Mendelssohn.

Comptarem amb l’assistència de Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, com a convidat d’honor que farà la clausura del concert.

Tindrà lloc el dissabte 20 de novembre a les 20 h al Teatre-Auditori Sant Cugat. No et perdis aquest concert únic! LEs entrades es poden comprar a la web del Teatre-Auditori o presencialment a l’Oficina de Turisme (Plaça d’Octavià, 10) de dimarts a dissabte de 10 a 14 h i de 17 a 19 h i diumenges i festius de 10 a 14 h.

Comprar entrades al concert a la web del Tetare-Auditori