Crònica de l’ofrena floral a la Capella dels Segadors

Actualitat

LA CAPELLA DELS SEGADORS DE SANT ANDREU,  UN PATRIMONI HISTÒRIC A RECUPERAR I LLARGAMENT REIVINDICAT

Com cada any, Òmnium Sant Andreu, va participar el dissabte 10 de setembre a la tarda, a l’ofrena floral a la Capella dels Segadors, organitzada pel Centre d’Estudis Ignasi Iglésias, amb la col·laboració de la nostra seu i del Districte. L’ofrena s’emmarca en els actes de la Diada Nacional de Catalunya que se celebren a Sant Andreu la vigília de l’11 de setembre. La plaça annexa a l’església, anomenada “de les Dones de la Motor Ibèrica” va ser l’escenari de l’acte que, malgrat les restriccions actuals, va omplir tot l’aforament permès. Representants d’entitats culturals i socials així com de partits polítics de Sant Andreu van participar en aquesta ofrena, que cada vegada més s’està convertint en un esdeveniment de referència on no s’hi pot faltar. 

El conductor de l’acte va ser Pau Vinyes i Roig que ja a l’inici va anar cridant a les entitats a fer l’ofrena floral. A continuació va donar pas al convidat d’aquest any l’historiador i advocat Josep Cruanyes. El seu parlament va girar al voltant de l’11 de setembre en la defensa dels drets

Per cloure l’acte Montse Benedí, presidenta del Consell Municipal i Lucia Martín,  Regidora del Districte van dirigir unes paraules als assistents. A continuació l’Orfeó l’Eco de Catalunya i tots els assistents van entonar  “El Cant dels Segadors”.

Consulteu les imatges de l’acte a la fotogaleria.