Homenatge a Muriel Casals a la Bisbal d’Empordà

Actualitat

Aquest passat dissabte 2 d’octubre vam realitzar un homenatge a la figura de la Muriel al pati de la Biblioteca Lluïsa Duran de la Bisbal d’Empordà. L’acte va ser presentat i moderat per Neus Colomer, presidenta de la seu territorial d’Òmnium del Baix Empordà, i es van poder sentir els parlaments de Jaume Masseguer, amic íntim de la Muriel; Joan Pujolar, membre de la junta nacional d’Òmnium Cultural; i Enric Marquès, alcalde de La Bisbal d’Empordà. En el decurs de l’acte vam poder gaudir de l’actuació musical de Clàudia Cabero, que va interpretar dues cançons. Us deixem amb un recurs de fotografies de l’acte i un seguit de recursos sobre la relació de la Muriel i la Bisbal:

Entrevista a Muriel Casals a la Singlantana, per la presentació del seu llibre “La fam i l’orgull”

Text de Manel Magrinyà sobre la relació de la Muriel amb La Bisbal d’Empordà

A finals de juliol de 2013 Muriel Casals va presentar a la Bisbal el seu llibre “La fam i l’orgull” a la llibreria La Siglantana, motiu pel que va concedir una primera entrevista al Magazine de Ràdio Bisbal.

Dos anys després, el 17 de gener de 2015, i per segona vegada en la curta història del programa, vam tenir l’oportunitat de xerrar novament amb la presidenta d’Òmnium Cultural, que va venir a l’emissora acompanyada del seu bon amic bisbalenc, que també ho era del Magazine, Jaume Massaguer.

Una entrevista i l’altra van resultar senzillament entranyables, i els qui vam tenir la sort de compartir amb ella aquells minuts, no oblidarem mai la calidesa personal de la gran dama de la cultura i la política catalana, així com la rotunda claredat del seu missatge. Entrevistes totes dues inoblidables, i que encara avui rememoro amb un nus a la gola. Descansi en pau.

Manel Magrinyà