Celebrem la rebuda de la Flama del Canigó

Actualitat

La Flama del Canigó ha arribat al Gironès i des d’Òmnium Gironès i la Comissió de la Flama de Girona hem organitzat una rebuda institucional a Girona el 23 de juny.

D’una banda, s’ha organitzat un punt de recollida per entitats i institucions de la comarca durant la tarda al Pavelló de Fontajau. De l’altra, a partir de les 7 de la tarda s’ha fet la rebuda instucional a la plaça del Vi de Girona amb el ball de benvinguda de l’Àliga de la ciutat, l’encesa del peveter a càrrec dels Diables de l’Onyar i la lectura del manifest amb els capgrossos de Girona. A més, representants del consistori han rebut la Flama i l’han col·locat al balcó de l’Ajuntament.

A continuació la Flama s’ha pujat al campanar de la Catedral de Girona on va restar encesa durant la nit del 23 al 24 de juny i es va poder veure des de tota la ciutat a través d’un muntatge de llums.

La Flama del Canigó també va ser present al concert que la Guerrilla Comunicacional va organitzar a la plaça Núria Terés de Girona, el mateix 23 de juny al vespre, on van actuar Pep Gimeno “Botifarra” en un concert titulat “Dos pal sac”.