Crònica de la primera trobada de socis i sòcies a Sant Vicenç dels Horts

Actualitat

Des de Sant Vicenç dels Horts ens plau comunicar-vos que el passat dijous 1 de juliol vam fer la nostra primera trobada de socis d’Òmnium al municipi. Va ser una primera trobada molt esperada per molts, ja que feia temps que volíem engegar aquest bonic projecte a Sant Vicenç dels Horts.

La trobada va constar de tres parts: la primera, per presentar-nos i fer coneixença de les companyes i companys que volem tirar tot això endavant; la segona part, vàrem explicar les propostes i projectes que pretenem implementar per tal de donar una empenta a la cultura, tradició i país des del nostre municipi que tanta falta li fa; i la tercera part, va ser un torn obert de paraules perquè tots els socis presents poguessin dir la seva i fer més gran el projecte a Sant Vicenç.

Estem molt il·lusionats amb aquest repte i feliços per veure la resposta dels socis, les ganes d’implicació i col·laboració que vàrem veure en aquesta trobada. D’ací a poc temps, començareu a tenir notícies de nous projectes des d’Òmnium Baix Llobregat a Sant Vicenç dels Horts.