Més de 1800 signatures per l’Amnistia recollides a Horta-Guinardó!

Actualitat

Dilluns 21 de juny Òmnium Cultural i Amnistia i Llibertat van portar més de 200.000 signatures al Congrés per reclamar la tramitació de la Llei d’Amnistia. 

Més de 1800 signatures es van recollir al districte, més de 1800 persones que creuen que és el primer pas per desjudicialitzar la política i dibuixar una solució al conflicte.  En una de les 8 parades, al Carmel, vam comptar amb el testimoni d’en Moisès una de les més de 3300 persones represaliades i a la darrera parada, a Montbau, vam poder assistir a la interessant conversa entre l’advocat  Andreu Van den Eynde i la sociòloga Iolanda Fresnillo moderada per la periodista Núria Martínez.

També hem comptat amb la col·laboració de 7 establiments: Sopa de Lletres, Sagitari, Lluïsos d’Horta, Sabateria Peus, A tot arreu bicicletes, la cooperativa Roca Guinarda i La Bullanga, Ateneu Popular Independentista del Guinardó.

Gràcies a tots els que us heu apropat i heu donat el vostre suport, als socis i sòcies, als voluntaris i voluntàries del districte per la vostra participació en les parades i a les entitats i punts de recollida de signatures.

Sempre al costat de les persones represaliades, lluitant contra la repressió i pel dret a l’autodeterminació.