Mònica Terribas i Vicenç Villatoro parlen sobre la campanya “Amnistia. Fem-nos lliures”

Actualitat

El parc U d’octubre de Vilafranca, el passat diumenge 13 de juny,  va ser el marc on la periodista i membre de la junta nacional d’Òmnium, Mònica Terribas, i l’escriptor i ex-diputat del Parlament de Catalunya, Vicenç Villatoro, van protagonitzar un interessant debat centrat en la campanya de reivindicació de l’Amnistia pels més de 3.300  represaliats pel procés d’autodeterminació del nostre país.  Ambdós van aportar diferents punts de vista  sobre l’evolució, la situació política actual i possibles escenaris futurs.

El debat va ser moderat i conduït per la periodista local Judit Benages, que va gestionar i dinamitzar les intervencions fent aflorar diversos temes i aspectes de manera molt amena per a totes les persones que seguien l’acte.

El públic assistent, unes 200 persones, es va poder situar a l’ombra dels arbres del parc, i va poder seguir atentament tot el debat, aguantant la calor, pràcticament de rigurós estiu, que aquell dia vam tenir.  Cal destacar la bona sonorització de l’esdeveniment, que també va comptar amb la presència del Punt Òmnium, punt informatiu i de venda de marxandatge.

Una vegada acabat el debat, es van entregar domassos ” Amnistia. Fem-nos lliures ” a totes les entitats comarcals que han donat suport al Manifest d’aquesta campanya promoguda per Òmnium. L’acte es va acabar amb una fotografia de grup de totes elles, cosa que fa palès el suport popular de la nostra comarca a aquesta causa.