Acte de lliurament del Premi Sambori a Santa Perpètua de Mogoda

Actualitat

Malgrat que la situació sanitària continuava essent força complicada, enguany hem pogut organitzar un acte presencial al Centre Cívic El Vapor de Santa Perpètua de Mogoda, per tal de fer lliurament dels seus premis als guanyadors en la categoria de primària de la demarcació de Sabadell. Tres dels quatre premiats són alumnes de l’Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda i la quarta de l’Escola Lola Anglada de Sant Quirze del Vallès:

Cicle inicial de primària:

1r premi – Lucía Morral Ruiz (Escola Tabor) amb la narració El Marc i el seu amic fidel

3r premi – Abril del Valle Folch (Escola Tabor) amb la narració No sempre la màgia és bona

Cicle mitjà de primària:

2n premi – Bianca Fiorillo García (Escola Lola Anglada), amb la narració Una època estranya

3r premi – Joina Vinyals Asturgó (Escola Tabor) amb la narració No et rendeixis!

L’acte, que va tenir lloc el 15 de juny i va ser presentat per la periodista Estrella Nuñez, va incloure una intervenció de Marina Gay, membre de la Junta nacional d’Òmnium Cultural, i un parlament de tancament a càrrec de Teresa Mira, presidenta d’Òmnium Sabadell. També es va comptar amb la participació d’Olga Trilla i Gemma Segura, que van recordar la figura de Xesco Boix, i del cantant Fèlix de Blas, que va interpretar diverses cançons d’aquest cantant.

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va assistir a l’acte i va felicitar a Òmnium per la seva tasca i a les alumnes i escoles mereixedores d’aquests reconeixements.

Aquí teniu un reportatge fotogràfic de l’acte.