Així va ser el taller de dansa i la recaptació solidària!

Actualitat

El passat diumenge 30 de maig Òmniun Eixample, juntament amb Indian Culture Center i la Fundació Indali varen organitzar un acte a l’Escola Pia Sant Antoni per recaptar diners destinats a un projecte solidari amb l’Índia, país sacsejat brutalment per la pandèmia a causa de la falta de recursos: portar oxigen a un hospital.

Es van ballar danses Bhangra i Bollywood, alternant amb tallers que els ballarins impartien a tots els voluntaris que s’atrevien a ballar aquestes danses tan riques en ritme i alegria, mentre gaudien, alhora, dels colors vius del vestuari dels grups de ballarins i ballarines, sempre amb el somriure als llavis.

A causa de la Covid-19, a l’Índia necessiten respiradors perquè la gent que arriba a l’hospital pugui ser atesa i augmenti la seva esperança de salvar la vida.

La cooperació de l’Indian Culture Center i l’Hospital Ahalya amb d’Òmnium Eixample és un primer pas per aconseguir-ho. Òmnium sempre al costat de projectes on la cultura i la cohesió social ens demana. Sempre endavant!

La recaptació es destina a l’Hospital Ahalya, a Guntur, Andhra Ppradesh, al sud de l’Índia, per a la compra de concentradors d’oxigen. L’hospital necessita 100 concentradors, dels quals ja se n’han fet arribar 47. Fes el teu donatiu a ES75 2100 3081 4422 0031 6830.

Imatges dels concentradors d’oxigen de l’Hospital Ahalya

Imatges del taller a l’Escola Pia Sant Antoni