Ja us podeu inscriure a la Universitat Catalana d’Estiu  

Actualitat

Òmnium Bages-Moianès dona suport a la Universitat Catalana d’Estiu (UCE), que torna a Manresa en una tercera edició, que es farà entre l’1 i el 3 de juliol, organitzada per l’Ajuntament de Manresa i Gest! Associació de professionals sèniors al servei del territori.

La UCE de Manresa analitzarà el reconeixement dels drets individuals i col·lectius pels instruments internacionals i europeus i les vies de protecció dels drets humans existents al Consell d’Europa i la Unió Europea, amb ponents de prestigi com Salvador Cardús, Joan Ridao, Antoni Bassas o Joan Queralt, entre d’altres (podeu consultar la programació completa, aquí).

Entre els actes previstos, us recomanem especialment la taula rodona Cap a la residualització del català?, que es farà el dijous 1 de juliol, de 18.30 a 20 h, amb Carme Junyent (Universitat de Barcelona), Gabriel Bibiloni (Universitat de les Illes Balears), Enric Gomà (escriptor), Montse Sendra (Universitat de Barcelona), moderats per Jaume Puig (Òmnium).

L’institut Lluís de Peguera tornarà a ser el centre neuràlgic de la programació acadèmica i les inscripcions s’han de fer a la pàgina web kursaal.cat. Fins al 20 de juny, es pot comprar l’abonament global, amb un preu de 15 euros. A partir del dia 21 es podrà fer la reserva dels blocs per separat; amb un preu de 5 euros per bloc, excepte un bloc que és gratuït.