Recupera la presentació de ‘L’aigua que vols’ a Das

Actualitat

El passat dissabte 22 de maig Òmnium Cerdanya vam presentar a Das el premi Sant Jordi d’enguany, «L’aigua que vols». Vam comptar amb la presència del guardonat, Víctor Garcia Tur, i de la periodista Pilar Maurell, que conduir l’acte.

Aquest premi es lliura en el transcurs de la Nit de Santa Llúcia, Festa Òmnium de les Lletres Catalanes on es fa el lliurament dels premis més rellevants de literatura del país, entre els quals destaquen el premi Sant Jordi de novel·la, el premi Carles Riba de poesia i el premi Mercè Rodoreda de contes i narracions.

Òmnium Cerdanya ja vam presentar l’obra guanyadora d’en Jordi Cabré fa dos anys. La presentació de l’edició passada, amb David Nel·lo, es va haver d’ajornar pels efectes de la COVID en dues ocasions. Per tant, estem contents que aquest any l’hagem pogut presentar.

L’acte, el primer que fèiem presencialment després de molt de temps va ser un èxit i, en acabar, l’autor va signar llibres i vàrem poder gaudir d’una estona de convivència, fent l’aperitiu, sempre mantenint les normes de distanciament i mascareta.

Si et vas perdre la presentació, la pots recuperar clicant aquí.

Fotos: Ramon Ardid