Una escola del districte de l’Eixample premiada en una de les categories del Premi Sambori de la demarcació de Barcelona

Actualitat

El Premi Sambori és l’únic premi de narrativa en català dirigit als centres educatius dels Països Catalans.

Està dirigit als alumnes de primària, secundària, batxillerat i cicles formatius de tots els Països Catalans i té com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

Malgrat la Covid-19, els nostres centres no han deixat de banda la seva participació en l’edició d’enguany. L’alumne guanyador ha estat Javier Díez-Cascón Losa, del Col·legi Sant Miquel, amb l’obra “El Tresor”. Ha estat premiat en la categoria A (cicle inicial de primària).

Des de la junta d’Òmnium Eixample felicitem molt efusivament l’escola per la seva tasca educativa, tots els alumnes que hi han participat i, en particular, el premiat.

Enguany, la crisi en la que estem immersos ha impedit celebrar cap gala i els premiats rebran el reconeixement directament. El que no canviarà serà l’edició d’un llibre amb els textos guanyadors de la demarcació de Barcelona i on figuraran les obres de tots els premiats en totes i cadascuna de les categories de les quals consta el premi. Posteriorment el llibre serà entregat als centres educatius del districte.