Gestora d’Òmnium Baix Llobregat Centre

Actualitat

Benvolgudes i benvolguts socis,

La comissió gestora d’Òmnium Cultural del Baix Llobregat Centre ens adrecem a tu com a soci o sòcia d’alguna de les següents poblacions: Cervelló, Corbera, el Papiol, Molins de Rei, Palma de Cervelló, Pallejà, Sant Vicenç, Torrelles i Vallirana per tal de presentar-nos i obrir un canal de comunicació més proper que ens permeti avançar en la construcció dels lemes que té la nostra entitat: cultura, llengua, país i cohesió social

En aquest sentit s’ha dividit la comarca del Baix Llobregat en diverses seus, una de les quals és la nostra: Baix Llobregat centre que aplega els municipis abans esmentats. Som més de 2500 socis però en volem ser més. I especialment volem fer més accions que ajudin a implementar les nostres fites. 

De ben segur que ja has participat de les activitats que fem des dels diversos municipis com la campanya d’Amnistia, la presentació de llibres, les concentracions per l’alliberament de les persones empresonades i de les exiliades o els actes de Sant Jordi, etc. Volem seguir en aquesta línia tot i incrementant les accions i, especialment, coordinant-les entre els nou municipis que composem aquesta àrea geogràfica. 

Des de Molins de Rei, seu matriu de la comissió gestora, volem fer-vos avinent que en els darrers mesos, tot i les restriccions que la pandèmia ens ha imposat, hem participat en la campanya de recollida de signatures per l’amnistia tot distribuint per diversos comerços els fulls de signatures a l’hora que vam posar una parada per recollir-les. Hem animat a participar als centres educatius de la població al premi Sambori havent-se presentat 23 treballs d’estudiants.  Hem portat  a Molins l’exposició dels bolígrafs. Participem en actes que organitzen altres entitats locals com l’ANC, Plataforma per la Llengua, etc. I tenim previst fer una parada el dijous 25 de març al Cap Vell de  Sant Vicenç dels Horts per qui ens vulgui venir a conèixer personalment. 

Per tot això i per tot el potencial que esdevindrà de ben segur amb la col·laboració de tots els 9  municipis volem donar-vos la benvinguda i encoratjar-vos a participar conjuntament amb OC Baix Llobregat Centre


Salutacions, 
Comissió Gestora Baix Llobregat Centre
[email protected]