Crònica de l’acte de suport als represaliats de Nou Barris

Actualitat

A Nou Barris, com a tants altres indrets del Principat, el dia 20 de febrer des de d’Òmnium vàrem denunciar l’embat repressiu de l’estat.

Si per la Diada dèiem que eren 2850 persones entre empresonades, exiliades, jutjades pendents d’entrar a la presó o investigades, ara ja en són 3100.

En un acte a l’aire lliure, a la plaça de Can Basté, 4 d’aquestes persones represaliades varen exposar i denunciar la seva situació.


Una d’elles, amb sentència de 3 anys i a l’espera de la decisió del jutjat per l’ingrés a presó. Altres en estat de persones investigades, és a dir, pendents de judici.


Sempre un comú denominador: la repressió contra els drets fonamentals, siguin de vaga, de manifestació o de llibertat d’expressió.

També totes elles coincidien en el sentiment de no estar soles; saben que tenen a molt bona part de la societat al seu costat i d’una manera determinant Òmnium que dia a dia treballa per la Llibertat. Ara, en la campanya recollint signatures per presentar la llei d’Amnistia al Congrés dels Diputats però també en el dia a dia fent acompanyament i donant suport.

En aquest enllaç podeu veure l’acte: https://www.youtube.com/watch?v=7zBvG8DYaXA&t=15s