A Òmnium Bages-Moianès recollim signatures per l’Amnistia

Actualitat

La campanya ‘Amnistia: fem-nos lliures’, de recollida de signatures per a la tramitació d’una llei d’Amnistia al Congrés de Diputats espanyol, continua viva malgrat la situació d’excepcionalitat que estem vivint per la pandèmia.

A l’Espai Òmnium de Manresa us podem facilitar els formularis per poder signar a favor de la campanya. També podeu obtenir el full al web https://amnistiaara.cat/ i portar-nos-el signat, de dilluns a divendres de 18 a 20 h.

També al barri de la Font dels Capellans, al local de la Federació d’Associacions de Veïns de Manresa (FAVM). Horari de dilluns a divendres de 09.30 a 13.30 h i els dijous també a la tarda, de 16 a 20 hores. La seva adreça és carrer Fra Jacint Coma i Galí – octogonal 13 – local 46.

I a la parada La Senalla de l’Àngels, al Mercat Puigmercadal de Manresa, en horaris de dilluns a dijous de 8 a 14 h, divendres de 8 a 20 h i dissabtes de 8 a 15 h.

Des d’Òmnium Bages-Moianès estem treballant per habilitar altres punts de la comarca on poder signar.

Si també voleu ser punt de recollida de signatures per a l’Amnistia, escriviu-nos un correu electrònic a [email protected]. Moltes gràcies.