La companyia Komiko Klun, encapçalada per Jordi Pesarrodona, va actuar a la Seu

Actualitat

La Companyia Komiko Klun, amb el pallasso Jordi Pesarrodona al capdavant, va actuar a la Seu d’Urgell el passat diumenge 20 de desembre al Cinema-Teatre Guiu, on van presentar l’obra ‘Per nassos!’. L’acte va ser organitzat per Òmnium Alt Urgell.

Jordi Pesarrodona ha tornat als escenaris amb aquesta proposta que està donant a conèixer arreu de Catalunya. L’actor es va fer famós al 2017, quan el 20 de setembre d’aquell any va tenir la idea de posar-se un nas vermell i situar-se al costat de les forces de seguretat de l’Estat espanyol, que en aquell moment estaven intervenint la Conselleria de Governació de la Generalitat, pocs dies abans del referèndum de l’1-O. Per aquest fet va ser denunciat, cosa que va ajudar a donar encara més ressò internacional a les denúncies contra la persecució de la llibertat d’expressió i dels drets democràtics per part d’Espanya, arran de l’estupefacció que va causar arreu el fet que un pallasso fos perseguit per aquest motiu.

Després del judici en el qual va ser condemnat per la justícia espanyola, Jordi Pesarrodona ha tornat mitjançant la Companyia Komiko Klun, en un espectacle on explica la seva singular història.