Òmnium Cultural al Poble-sec

Actualitat

El grup de socis i sòcies d’Òmnium Cultural que treballen al barri del Poble-sec volem desitjar unes bones festes, malgrat la pandèmia, a tots els membres de l’entitat i a tot el veïnat en general. Tenim la intenció de seguir desenvolupant activitats al llarg de l’any 2021, superant les dificultats que suposa la COVID-19, per tal de construir un barri millor i un país més lliure
seguint la nostra guia de Llengua, Cultura, País. El millor homenatge que podem fer al nostre president Jordi Cuixart, empresonat injustament, és seguir fent la nostra feina i desenvolupar noves iniciatives.

Els socis i sòcies d’Òmnium Cultural Poble-sec, integrats dins la junta territorial del districte Sants-Montjuïc, tenim previst fer actes durant el 2021 a diversos escenaris del nostre barri com el Centre Cívic El Sortidor, la Plaça del Molino, la Plaça Santa Madrona, l’Avinguda del Paral·lel i la Plaça del Setge, entre d’altres.

El programa d’activitats va des de la projecció de
pel·lícules com la dedicada al fotògraf Francesc Boix, que va documentar el genocidi dels nazis als camps de concentració, fins a la presentació de llibres passant per la participació als actes que organitzen les associacions del barri per Sant Jordi, la Fira de la Gent Gran, la Mostra d’Entitats, la Flama del Canigó, la Festa Major, la Diada Nacional de Catalunya i el sopar
d’entitats. També volem ser presents organitzant rutes culturals, com la de l’Avinguda Paral·lel, cursos d’història de Catalunya, recitals de poesia i tot el que pugem i siguem capaços de fer.

Esperem obtenir la col·laboració de més socis i sòcies per poder créixer en nombre d’activistes, en nombre d’activitats, en una més eficient defensa de la nostra llengua, amb una major presència de la nostra cultura i amb l’objectiu d’assolir un país lliure.
Per un 2021 sense presos ni preses polítiques i sense exiliats.