Així ha estat el Superdissabte 2020 d’Òmnium Sabadell

Actualitat
Malgrat la complicadíssima situació que estem vivint, no hem volgut renunciar a fer el nostre Superdissabte d’enguany i , sabeu? l’esforç ha valgut la pena!

Com ja sabeu, el Superdissabte és una trobada que, des de fa uns anys, organitzem per tal de saber què pensen els nostres socis i sòcies, quins projectes creuen que hem de tirar endavant, quines col·laboracions troben a faltar… Les persones que formem part de la Junta necessitem saber què penseu per poder elaborar, després, un Pla de treball que tothom se senti seu i que compti amb un suport majoritari de la nostra massa social.

Per les condicions imposades per la pandèmia, no ha estat possible fer-ho presencialment, i ho hem hagut de fer telemàticament. Segurament aquesta ha estat la raó per la qual la participació aquest 24 d’octubre no ha estat tan alta com en anteriors ocasions, però el debat ha estat intens i molt enriquidor.

Després d’una primera sessió plenària, durant la qual la presidenta de l’entitat, Teresa Mira, ha fet balanç de l’activitat duta a terme durant aquest 2020 (podeu veure el vídeo de les activitats fetes més avall) i ha explicat com ens hem adaptat i reinventat per tal de no aturar-nos, els participants s’han dividit en tres taules:

Taula 1 – Lluites compartides cap a la cohesió social

Taula 2 – La construcció revolucionària de la llengua i la cultura

Taula 3 – La lluita no-violenta i la pau són el camí

Després d’aproximadament una hora de debat, ens hem tornat a reunir en sessió plenària per compartir les conclusions de cada taula, i fer un breu debat compartit.

Agraïm molt a totes les persones que han participat en aquesta trobada que hagin volgut ser-hi i per les seves valuoses aportacions, i confiem que també podrem comptar-hi per tirar endavant totes les activitats i projectes que ens han proposat.

Podeu veure el vídeo resum de les activitats fetes aquest 2020: