Entrega de premis Sambori al Baix Empordà

Actualitat

Donada la situació de pandèmia, l’entrega dels premis Sambori de la demarcació Girona-Catalunya Nord que es realitza al març, va quedar suspesa. Ara, tot i que la situació de pandèmia segueix, des de la seu d’Òmnium del Baix Empordà es realitzarà l’entrega d’aquests premis escolars, que enguany arriben a la 14a edició.

Aquests van dirigits als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans i tenen com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

En aquest cas els 2 premiats del Baix Empordà van ser Inés Garcia, de 3r d’ESO de l’institut Puig Cargol, pel seu relat “El lladre dels records”; i Miquel Coll, 6è de primària de l’Escola La Vila de Palamós, amb el relat “Una història d’una petita poma”.

L’entrega s’ha celebrat de forma tancada, únicament amb les famílies dels premiats i representants de la Junta d’Òmnium Baix Empordà. S’ha dut a terme aquest dijous 24 de setembre a la Biblioteca de Palamós.