Ja formem part de la Xarxa Tot Raval

Actualitat

Òmnium Ciutat Vella s’integra a la Xarxa Tot Raval (XTR) en els àmbits de cultura i educació. L’objectiu és ampliar la nostra xarxa de relacions amb altres entitats dels barris de Ciutat Vella i, en concret, poder treballar en els nostres àmbits naturals amb altres entitats del barri del Raval per tal d’aprofitar sinergies.


La Xarxa Tot Raval és un espai creat per la Fundació Tot Raval que facilita la relació entre entitats, potencia la creació de projectes conjunts i ajuda a visibilitzar els diferents actors del barri compromesos en la construcció d’un territori socialment responsable. 


Des que es va constituir la territorial Òmnium Ciutat Vella ha participat en el Sant Jordi al Raval que organitza cada any Tot Raval. També hem participat en la campanya #sumapelraval que es va engegar aquest estiu i que ja us hem explicat en altres butlletins. Ara fem un pas més per enfortir lligams i col·laborar amb altres entitats del barri. Tenim el convenciment que la XTR ens enriquirà i ens oferirà oportunitats que no podríem tenir sense el treball en xarxa.