Lliurament dels Premis Sambori 2020 de Sabadell i Santa Perpètua de Mogoda

Actualitat
Enguany no ha estat possible, a causa de la pandèmia i del confinament, poder fer l’acte de lliurament dels Premis Sambori 2020 – Demarcació del Vallès Occidental, previst a Rubí. Tanmateix, no hem volgut que els nens i nenes guanyadors d’algun premi i que formaven part de la zona de Sabadell es quedessin sense poder gaudir d’un moment tan especial.

Per això, i amb totes les mesures de seguretat necessàries, vam anar convocant a cada nen i nena, la seva família i una persona de l’escola per poder donar-li el diploma, el llibre que recull totes les narracions guanyadores i un petit obsequi. Per poder garantir la seguretat, vam haver de lliurar cada premi en un dia diferent. Tot i així, va ser per a cada un un moment molt especial, i estem molt contents d’haver-ho pogut fer.

Els nostres guanyadors i guanyadores són:

  • El ninot vivent de Martí Garcia. Escola Tabor de Santa Perpètua de Mogoda.
  • Participem a un concurs de Mar Cusidó. Escola Sagrada Família de Sabadell.
  • Mitges i castanyes de Noa Botana. Escola Sant Nicolau de Sabadell.
  • La història dels meus ulls de Sílvia Vea. Escola Sant Nicolau de Sabadell.

Des d’aquí agraïm a les famílies i escoles la seva comprensió i ganes de col·laborar i esperem que l’edició del 2020 es podrà desenvolupar en unes condicions més normals. També fem arribar el nostre agraïment a les voluntàries que formen la Comissió Sambori a Sabadell i que any rere any, amb el seu esforç i feina, fan possible aquest guardó.

A més a més, vam retransmetre la lectura dels textos guardonats, que habitualment fèiem per Sant Jordi, via telemàtica. Podeu recuperar aquest acte al nostre YouTube en aquest enllaç.

Podeu trobar tota la informació sobre el Premi Sambori 2020 – Demarcació del Vallès Occidental aquí.