Carregant Esdeveniments

3a Trobada de Joves d’Òmnium

Actes i activitats

23 d'octubre, 0:00 h - 24 d'octubre, 0:00 h de 2010

Vols compartir les fotografies realitzades a l’activitat anterior? Vols acabar d’aclarir alguns dubtes? En tens d’altres activitats? Vols conèixer que és el “Quedem?” a través de la imatge? Vine a aquesta trobada i aprofitarem per a donar noves idees per aquest curs que comença.

El cap de setmana del 23 i 24 d’octubre, l’Alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar acollirà la 3a Trobada de Joves d’Òmnium, preparada per un grup de socis joves interessats en generar una dinàmica de treball que animi a la participació de gent menys de 30 anys propera a l’entitat. Amb la finalitat de ser un punt de referència per al jovent del país, s’ha preparat una programació enguany centrada en diferents vessants de les indústries culturals del país. Un cap de setmana de convivència, on tindran lloc xerrades, taules rodones, dinàmiques per afavorir la coneixença i l’intercanvi d’experiències entre els participants i alguna altra sorpresa.

A banda de la jornada de tot el cap de setmana, hi ha la possibilitat de participar només a un dels dos dies de la trobada.
 

INSCRIPCIONS
La trobada està dirigida a joves d’entre 18 i 29 anys, tant si són socis d’Òmnium com si encara no ho són. Els qui estiguin interessats a participar-hi, poden inscriure’s omplint el següent formulari.

TOT EL CAP DE SETMANA
Preu: 20 € (socis d’Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià i Obra Cultural Balear), 30 € (no socis).
Aquest import inclou les activitats i l’allotjament amb pensió completa a l’alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar (Maresme), lloc on es duran a terme la majoria d’activitats.

NOMÉS DISSABTE O DIUMENGE
Preu: 10 € (socis d’Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià i Obra Cultural Balear), 15 € (no socis).
Aquest import inclou les activitats i els àpats del dia a l’alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar (Maresme), lloc on es duran a terme la majoria d’activitats.

Les places són limitades.

PROGRAMA

DISSABTE 23

10.00 h – Arribada, acollida i esmorzar.
10.30 h – Qui és qui? (Activitat de coneixença)
11.30 h – Salutació.
12.00 h – Taula 1: L’espai comunicatiu català
 Rafael de Ribot, director d’El Singular Digital i Vicenç Villatoro, periodista que ha estat director de la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió.

14.00 h – Excursió al Castell de Burriac (amb explicació històrica) i dinar a l’aire lliure.
18.00 h Taula 2: El panorama editorial
Conversa amb Quim Torra, director de l’editorial A contra vent i Ernest Folch, director general d’Ara Llibres.
20.00 h – Descans
20.30h – Sopar
22.30h – Taula 3: Nous creadors
Meritxell Gené, cantautora lleidatana amb dos discs autoeditats, i Dídac Rocher, cantautor maresmec que musica poemes de grans noms de la nostra literatura en el seu últim disc, ens parlaran de la seva experiència i podrem sentir algun dels seus temes.
* A confirmar un altre ponent.

DIUMENGE 24

09.00 h – Esmorzar
10.00 h – Taula 4: Consum cultural entre els joves
Conversa amb Àlex Gutiérrez, president de la Fundació Espai Català de la Cultura i la Comunicació (Escacc) i Rita Marzoa, periodista i membre de la Junta d’Òmnium.
12.30 h – Taula 5: Conclusions
Membres de la Junta d’Òmnium conversaran amb els participants per tal de posar sobre la taula les conclusions de la jornada.
14.00 h – Dinar amb la presidenta d’Òmnium Muriel Casals. Amb ella, podrem debatre sobre els actuals reptes entorn la llengua, la cultura i el país.
16.00 h – Comiat.
 

Adreça/Ubicació
Veïnat de Sta. Elena d’Agell, s/n 08349 Cabrera de Mar , Maresme, Catalunya