Entrega dels premis de Joventut i Sambori 2020

Actualitat

Donada la situació de pandèmia, l’entrega dels premis de joventut de l’Alt Empordà que es realitza al maig, va quedar suspesa. Ara, tot i que la situació de pandèmia segueix, des de la seu d’Òmnium de l’Alt Empordà es realitzarà l’entrega d’aquests premis escolars, que enguany arriben a la 41a edició.

Juntament amb aquests, també es realitzarà l’entrega dels premis Sambori de narrativa. L’entrega de la demarcació de Girona també va haver de ésser suspesa per la situació de confinament. En aquest cas, s’arriba a la 14a edició. Aquests van dirigits als alumnes de primària, secundària i batxillerat de tots els Països Catalans i tenen com a objectius promoure la participació en un projecte comú i difondre l’ús del català dins de l’àmbit escolar, tot incentivant la imaginació, la creativitat i aquells valors pedagògics que es treballen en cadascun dels centres.

L’entrega es celebrarà de forma tancada, únicament amb les famílies dels premiats i un representant de la Junta d’Òmnium Alt Empordà. Aquesta es durà a terme a la seu territorial, els dies 21 i 22 de setembre, entre les 17h i les 19.30h.

Llista completa de premiats