Continua la campanya #sumapelraval mentre dura l’#EmergènciaACiutatVella

Actualitat

Les vacances s’han acabat, però molta gent no pot tornar a la feina; ja no en té. Hi ha centenars de famílies a Ciutat Vella que s’han quedat sense ingressos i les administracions no han resolt encara de manera satisfactòria aquesta situació. És per això que des d’Òmnium Ciutat Vella continuem participant en la campanya #sumapelraval, una iniciativa impulsada per diverses organitzacions del Raval, sota el paraigua de la Fundació Tot Raval, per fer costat a les iniciatives de suport veïnal al barri. Podeu fer aportacions des del web https://sumapelraval.org/ 


També continuem en la plataforma #EmergènciaACiutatVella per tal de reclamar a les administracions solucions als greus problemes de pobresa que pateix Ciutat Vella, ja que, si bé la solidaritat veïnal ha parat (i continua parant) el cop durant aquests mesos des de l’inici de la pandèmia, els veïns no tenim les eines ni els recursos per resoldre aquests problemes estructurals.


Així, en espera de poder-vos anunciar algunes activitats pròpies en els propers butlletins, de moment us animem a donar suport a les iniciatives socials dels nostres barris per fer front a la situació d’emergència que viu molta gent.


Foto CC BY 4.0: Cèsar Algora