Carta als socis d’Òmnium Rubí

Actualitat

Benvolguts socis de Rubí,


Comença un nou curs ple d’incerteses sanitàries, econòmiques, socials, polítiques… en el qual haurem d’intentar trobar un equilibri entre viure i relacionar-nos i alhora protegir-nos.

La situació tan excepcional en què vivim ens ha paralitzat a molts nivells, per tant també a nivell associatiu, i hem hagut d’anul·lar totes aquelles activitats que teníem planificades enguany o aturar els projectes que ens plantejàvem de nou. Per exemple, hem hagut d’anul·lar la Festa comarcal del Premi Sambori de narrativa escolar en català que s’havia de celebrar al castell de Rubí a la primavera  -i els premis als guanyadors els lliurarem properament de manera individual. També vam haver de celebrar Sant Jordi de manera virtual. I, d’acord amb les recomanacions de les autoritats, hem decidit anul·lar la Marxa de torxes de la vigília del 11S que fa 11? anys que Òmnium organitza a Rubí. No sabem encara si  es farà l’ofrena floral el matí del 11S i s’intentaran portar a cap les concentracions estàtiques de l’ANC a les quals donem suport, amb totes les limitacions i mesures de protecció exigides.


Malgrat tot, volem dir-vos que som aquí connectats per aquesta gran xarxa que és Òmnium, amb totes les complicitats que anem teixint amb les altres entitats de la societat civil. I estem segurs que aprendrem a trobar la manera de canalitzar les nostres inquietuds, preocupacions, desitjos, reivindicacions amb creativitat i imaginació. I naturalment estem oberts a totes aquelles idees, reflexions, propostes… que ens vulgueu fer arribar.


Òmnium Rubí