Ofrena floral a la Garriga

Actualitat

La Garriga, setembre de 2020

Benvolguts, benvolgudes,

enguany, a la Garriga, els actes commemoratius de l’11 de setembre no es podran dur a terme amb la normalitat desitjada. No només perquè el ressò de l’1 d’octubre és ben vigent encara en forma d’exilis, sentències i empresonaments injustos –com el del nostre estimat Jordi Cuixart–, sinó perquè la crisi sanitària que vivim ha modificat de dalt a baix la nostra manera de relacionar-nos en l’espai públic.

Cada any, i ja en fa una vintena, Òmnium Cultural de la Garriga organitza, en el marc de l’Aplec de Sardanes, juntament amb l’Agrupació Sardanista, la tradicional ofrena a la Senyera, amb la participació de moltes entitats del municipi. La propera nit del 10 de setembre no serà així, perquè atenent la recomanació d’evitar concentracions de gent no hi haurà acte.

No obstant, no ens resignem al fet que no hi hagi ofrena floral, perquè creiem que hi ha més motius que mai per renovar el nostre compromís amb el desig d’assolir, ras i curt, la independència de Catalunya.

És per això que emplacem totes les entitats, clubs, associacions o persones a títol individual de la Garriga a fer l’ofrena floral a la senyera que hi ha ubicada a la plaça de l’Església, davant de l’Ajuntament, a partir de la mitjanit del dia 10 de setembre i durant el matí del dia 11, Diada Nacional de Catalunya. Alhora, us demanem, si voleu, que us feu una fotografia per compartir a les vostres xarxes socials amb les etiquetes #11SetembrelaGarriga i #laGarriga.

Des d’Òmnium Cultural, amb la força de més de 180.000 socis, continuarem lluitant per la defensa dels drets civils i les llibertats dels catalans, que són les llibertats de Catalunya.

Moltes gràcies i esperem retrobar-nos ben aviat. Que passeu una molt bona Diada. Visca Catalunya!

Eusebi Alerm, Albert Benzekry, Frederic de Buen i Josep Ramírez.