Carregant Esdeveniments

No et perdis ‘Òmnium en ruta’ a Puigcerdà

Actes i activitats

27 d'agost de 2020, 18:00 - 23:30 h

Aquest estiu Òmnium ha engegat una nova campanya on la cultura, els drets i llibertats i la cohesió recorren el Principat a través d’una caravana.

A Puigcerdà arriba el dijous 27 d’agost, als jardins de l’estany (davant de l’embarcador).

El programa constarà de:

18 h – Espectacle d’animació infantil “Dones de circ”, companyia Teatre sobre rodes. Microespectacles que ens endinsen en el món de la dona en el circ. La dona bala, la dona forçuda, la trapezista i la pallassa.

19 h – Presentació del llibre “Les amistats traïdes”, Premi Sant Jordi 2020, amb la presència de l’autor, David Nel·lo, i la intervenció de Pilar Maurell.

20 h – “Fem-la caure”, un debat entre Marcel Mauri, vicepresident d’Òmnium Cultural, i Gabriela Serra, activista. Moderarà l’acte el periodista Xavier Gual.

21 h – Actuació musical amb l’Eva i l’Elias d’Aransa i Montellà.

21.30 h – Cinema a la fresca. Festival Confitats en Curt

Durant la tarda hi haurà la botiga Òmnium i food truck.

També hi haurà l’exposició “El mapa de la repressió” que mostra la brutalitat de la repressió que s’ha patit, en el marc del procés sobiranista, des del Referèndum de l’1 d’octubre del 2017 fins a la resposta postsentència a final del 2019.

Les persones que accedeixin al recinte hauran de respectar les mesures d’higiene i seguretat establertes. L’ús de mascareta és obligatori.

No t’ho perdis!