El Cos de la Policia Nacional espanyola obliga a retirar la mesa, situada a la plaça del Prim, que recollia signatures pel Dret a decidir

Actualitat

Us resumim els fets ocorreguts ahir 9 de març, amb motiu de la campanya de recollida de signatures pel Dret de Decidir organitzada per Òmnium Baix Camp.

La mesa es trobarà fins les 20:00 h. del vespre al local d’Òmnium Baix Camp (c/ d’en Vilar, 5 de Reus, veure mapa)

La nostra entitat s’adheria d’aquesta manera a la campanya convocada a nivell nacional Decideixo decidir!. Malgrat disposar de la llicència municipal per dur a terme l’acte, la junta electoral de zona de Reus ha dictat una ordre de retirada de la mesa. Per tal d’executar aquesta ordre, ha acudit un grup de la policia nacional espanyola que ha procedit a identificar els organitzadors.
Per aquells que no han pogut exercir el seu dret lliurement, volem remarcar que continuarem la recollida de signatures durant tot el dia al local d’Òmnium Cultural Baix Camp, al C/Vilar, 5, i al llarg de tota la setmana a la mateixa seu d’Òmnium en horari d’atenció al públic (19.30-21h). Allà disposarem tant de les butlletes com dels mocadors per col·laborar econòmicament amb la iniciativa.

emsa recollida plaça prim

Imatge de la recollida de signatures a la Pl. Prim. A les 10:45 h, efectius de la policia nacional han obligat a desmantellar aquest acte cívic, procedint a la identificació dels organitzadors que hi eren presents.