Convocatòria d’Assemblea General Ordinària

Actualitat

En compliment d`allò disposat a l`article 29 dels nostres estatuts, ens plau convocar-te a l`Assemblea General Ordinària, que tindrà lloc el dissabte dia 29 de març de 2008, a les 18`30 hores en primera convocatòria i a les 19`00 hores en segona convocatòria, a la seu social de l`entitat (carrer Diputació, 276, principal, Barcelona). L`Assemblea General Ordinària es convoca amb el següent ordre del dia: – Lectura i aprovació, si escau, de l`acta de l`Assemblea anterior. – Presentació de la memòria anual reglamentària d`activitats de l`exercici anterior. – Presentació d`activitats per a l`any 2008. – Presentació i aprovació, si escau, de l`estat de comptes de l`exercici 2007. – Presentació i aprovació, si escau, del pressupost per a l`any 2008. – Presentació de l`estat de comptes de l`exercici 2007 i del pressupost per a l`any 2008 de la Fundació Privada Òmnium. – Torn obert de paraules. Podeu consultar la Memòria 2007 de l’entitat en el següent enllaç . Podeu consultar l’Acta de l’Assemblea General Extraordinària de Socis del 26 de gener del 2008 en el següent enllaç. Podeu consultar l’Acta de l’Assemblea General de Socis del 24 de març del 2007 en el següent enllaç.

Dijous 13 de març, a les 8 del vespre, a la seu d’Òmnium de Mataró, durant l’Assemblea General de Socis.
Joan Abellà, vicepresident d’Òmnium Cultural i Jordi Bosch, vocal de la Junta nacional, parlaran de: ‘ Federació Llull: l’espai de lluita per la cultura i la llengua’.

Benvolguts socis,

Us convoquem a l’Assemblea General Ordinària d’Òmnium Cultural a Mataró, que se celebrarà a la seu social del carrer d’Argentona 59, el proper dijous 13 de març, a 2/4 de 8 del vespre en primera convocatòria i a les 8 en segona convocatòria, amb el següent ordre de dia:

– Lectura i aprovació, si escau, de l’acta de l’assemblea anterior.
– Lectura de la memòria d’activitats de l’any 2007.
– Proposta i aprovació, si escau, de les activitats per al 2008.
– Lectura i aprovació, si escau, de l’estat de comptes 2007 i presentació i
  aprovació,
si  escau, del pressupost per a l’exercici actual.
– Renovació de càrrecs de la Junta Rectora.
– Informacions diverses.
– T
orn obert de paraules.

La Junta