Òmnium Terres de l’Ebre impulsa converses pel #SantJordiConfinat

Actualitat

Des de la junta territorial d’Òmnium Cultural Terres de l’Ebre s’ha decidit contribuir a poder celebrar aquest peculiar «Sant Jordi Confinat» realitzant una sèrie d’entrevistes a escriptores, autors o persones del món editorial relacionades amb el territori.

La primera conversa va començar el dilluns 20 a les 19 h a través del compte d’Instagram Live (@omniumebre) la qual podeu recuperar al següent enllaç: https://we.tl/t-Q7UL8iuXTg

Van estrenar aquest nou format pels membres de la junta, la presidenta Dolors Roo tot conversant amb l’il·lustrador roquetenc Ignasi Blanch el qual va il·lustrar el conte escrit per Jordi Cuixart «Un bosc ple d’amor».

Avui dimarts serà el torn del periodista Oriol Gracià amb Maria Climent, el fenomen literari dels últims mesos amb l’estrena de la seua primera novel·la Gina.

Les altres converses programades seran entre la Sílvia Panisello i l’escriptor Jesús Ma. Tibau, Oriol Gracià amb la historiadora de l’art Núria Gil per parlar del llibre sobre Cinta Sabaté, Anton Moné amb Elena Solé d’Arnes, Oriol Gracià amb la cantautora Montse Castellà sobre la recent biografia feta a Zoraida Burgos, Sívlia Panisello amb Montse Pallarés sobre el conte «El viatge de la Bruna» i Oriol Gracià amb Roser Sebastià sobre la situació al món editorial.

A més a més, Òmnium Terres de l’Ebre també vol fer difusió i donar suport a tota la xarxa de Bilblioteques que organitzen iniciatives i activitats i al recital organitzat el dia de Sant Jordi en homenatge a Gerard Vergés per diLLUMs.