Ho Tornarem a Fest!

Actualitat

Dissabte 1 de febrer vàrem omplir la plaça Joanic amb Ho Tornarem A Fest!, una marató de dotze hores de música per als presos i els exiliats, una ocasió més per expressar la nostra solidaritat i el nostre compromís amb tots ells. El cartell el van protagonitzar els Dj Dance and Culture, Freedom Sounds, Kalandraka Sound, Kinky Roots & Fyah, Luv Messenger, Misled Sound, Nutta Outta King Horror, Ocata Horrors, Tropical Rats, Urtica Sound i Wake Up Jamaica. Des de les 12 del migdia fins les 12 de la nit van crear un gran ambient festiu i compromès que, a mesura que passaven les hores, aplegava més i més públic, majoritàriament jove. El concert va oferir ininterrompudament servei de menjar i beguda, així com també una parada informativa.

Volem agrair, en primer lloc, a tots els músics i a tots els voluntaris la seva participació desinteressada. Sense la seva generositat, Ho Tornarem A Fest! no hauria estat possible. En segon lloc, als veïns, per la seva acollida. I, per últim, però no menys important, a totes les persones que van venir (volem fer un esment especial a Pere Sànchez, pare de Jordi Sànchez). No som capaços de quantificar els centenars (o milers) de persones que van anar passant per la plaça durant tot el dia… però us en podeu fer una idea mirant les fotos i el vídeos.

Des d’Òmnium Gràcia estem molt satisfets i agraïts per aquesta participació i col·laboració generosa, entusiasta, solidària i compromesa de músics, voluntaris i públic. Gràcia ha tornat a demostrar que defensem la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i el suport als represaliats, que defensem els drets i les llibertats, i que ho tornarem a fer tantes vegades com calgui.

Fotografies: Òmnium Gràcia

 

Fotografies: Vicent Perelló