Assemblea de socis i sòcies Terres de l’Ebre 2019

Actualitat

El 15 de desembre vam celebrar l’assemblea anual de socis i sòcies d’Òmnium Terres de l’Ebre al Centre Cívic de Ferreries de Tortosa.

Vam començar fent un repàs de totes les activitats del 2019. Els eixos del nostre treball han estat la participació i impuls d’actes culturals, la defensa de la llengua, l’educació, el país i la cohesió social. Ho hem fet a través d’actes arreu del territori: les Terres de l’Ebre i el Matarranya.

Es va anunciar també l’entrega del Premi Grifonet a Jordi Cuixart per reivindicar i visibilitzar l’empresonament que pateix.

A continuació, es van explicar les noves activitats programades pel 2020. Entre totes elles destaquem: “Conta’m un conte”, “Re(voltes” i “Equips comarcals”.

Va quedar també aprovat el pressupost per les activitats del 2020 a la seu territorial de les Terres de l’Ebre.

Al torn obert de paraules es va parlar sobre l’estat de la llengua catalana i la importància de seguir defensant-la aferrissadament contra qualsevol tipus d’agressió. La llengua és el nostre motor de cohesió social: des dels més menuts i en tots els espais.

Finalment, va ser el torn de la Blanca de Llobet, membre de la junta nacional, la qual ens va fer un repàs de tot el treball a nivell nacional.

Vam acabar el migdia gaudint d’un vermut.