Es posen a la venda els DVD dels Premis d’Honor

Actualitat

11/05/2007El dijous 10 de maig s’ha presentat a la seu nacional d’Òmnium Cultural, Escoles en Xarxa a primària, un projecte de periodisme digital que consisteix en una trama de blocs en línia entre centres educatius d’arreu dels Països Catalans, impulsat per la revista Escola Catalana d’Òmnium Cultural i Vilaweb, amb la col·laboració del Departament d’Educació i Escola Valenciana-Federació d’Associacions per la LLengua.

01/06/07 (Redacció ÒC)
Els DVD de la sèrie documental amb la biografia de tretze premiats amb el Premi d’Honor ja són a la venda. El paquet amb els quatre DVD ja està disponible als principals punts de venda del país. Pels socis d’Òmnium que hi estiguin interessats ja poden fer-ne les reserves de 10 h a 13 h i de 16 h a 18 h fins al 30 de juny, a través del telèfon 93 319 80 50. El preu del lot de DVD per als socis de l’entitat serà de 34 €; el pagament es farà efectiu a través d’un rebut bancari i en uns dies el rebran a casa.

Miquel Martí i Pol, Joan Triadú i Font, Jordi Sarsanedas i Vives, Antoni Cayrol (Jordi-Pere Cerdà), Josep Benet i Morell, Avel·lís Artís Gener ‘Tísner’, Joaquim Molas i Batllori, Josep Palau i Fabre, Josep Vallverdú i Aixalà, Antoni M. Badia i Margarit, Joan Francesc Mira, Feliu Formosa i Josep Termes són els noms dels premiats que figuren en la sèrie. El Canal 33 va incloure en la seva graella aquesta sèrie, que ha tingut una bona rebuda, i en va emetre un capítol cada divendres entre els mesos de gener i març. A més, els usuaris de la Televisió Digital Terrestre ho van poder visionar pel Canal 33 digital, el qual en va fer dues emissions cada divendres.

Per a més informació, podeu accedir a l’especial de la web.