Poetes i Músics per la República, a Tarragona

Actualitat

El col.lectiu Poetes i Músics per la República, després de diferents actuacions, realitzades pel territori, a la Casa de Cultura de Girona, a Arts Santa Mònica, al convent dels Caputxins de Sarrià a Barcelona, al Centre de Lectura de Reus i també a l’interior de les presons del Puig de les Basses, el Mas Enric i Els Lledoners, a l’Àgora grega d’Empúries, a la Universitat Catalana d’Estiu a Prada de Conflent, arriba el proper dia 5 d’octubre als jardins de l’Amfiteatre Romà de Tarragona.

 

En aquests actes, els Poetes i Músics per la República han dut l’escalf  i la paraula als nostres representants polítics i líders socials amb l’acte de música i poesia: “1 d’Octubre : ni presos, ni exiliats. República”.

 

A Tarragona l’acte tindrà lloc el proper 5 d’octubre a les 17h als jardins de l’Amfiteatre de Tarragona. Poetes i Músics per la República, en col·laboració amb Òmnium Cultural del Tarragonès i l’ANC, oferiran una trobada poètico-musical molt emotiva i especial.

 

Com a poetes, músics i creadors d’art, volen denunciar una realitat que ens parla a diari colpidorament, de com són de menystinguts els nostres drets individuals i col·lectius i com empresonen la dissidència i la llibertat d’expressió.

 

Us hi esperem!