Inaugurada l’exposició ‘El judici a la democràcia’ a Ger

Actualitat

Dilluns 19 d’agost es va inaugurar l’exposició El judici a la democràcia: una causa general i contra els drets fonamentals a Ger, que es va poder visitar fins al dia 23. La presidenta d’Òmnium Cerdanya, Montserrat Vidal, i l’alcalde de Ger, Alfons Casamajó van donar la benvinguda als assistents.

La presentació va anar a càrrec de Sandra Adam que va destacar la importància d’Òmnium Cultural en aquests moments per continuar lluitant per les llibertats: “S’ha de lluitar per ser lliures i aquest sentiment de progrés és el que farà avançar el món. Actualment s’estan jutjant els drets fonamentals i encara que es vulgui fer creure que el dret d’autodeterminació no existeix, consta a la Carta de les Nacions Unides”.

Sandra Adam també va voler recordar cinc dones del procés que considera una mica oblidades: Carme Forcadell, Marta Rovira, Anna Gabriel, Clara Ponsatí i Muriel Casals.

L’exposició parla de democràcia i de diàleg. Aquest moviment va sortir de la base i la base som tots i això és el que vol dir la paraula Òmnium.