Obertes les inscripcions per la fira d’entitats de l’11 de setembre al passeig Lluís Companys

Actualitat

Des del 2017, Òmnium Cultural organitza una Fira d’Entitats al Passeig Lluís Companys de Barcelona, emmarcada dins la Festa per la Llibertat que hi té lloc. Òmnium vol promoure un programa d’activitats que expressi la pluralitat del moviment associatiu del país, i en el marc del respecte a aquesta pluralitat està especialment interessat a incorporar propostes d’activitats que destaquen pel foment de valors socials, comunitaris, solidaris, participatius i cooperatius. Per aquesta raó, l’entitat anima les entitats a presentar propostes d’activitats en xarxa i/o treballades conjuntament per més d’una entitat.

En aquesta fira hi podrem trobar diversos models de participació:

Paradetes: Les entitats tindran un stand de 3×3 on podran exposar els seus projectes o vendre productes.

Plataforma de projecció d’entitats: Serà un escenari on les diferents entitats que hi participin realitzaran activitats per mostrar les taques i projectes que fan dins de la pròpia entitat.

Punt d’informació: Serà un espai compartit on hi haurà publicacions i fulletons informatius de les diferents entitats exposats.

 

Ets una entitat que vols participar a la fira? Descarrega’t la guia de participació

Les entitats i empreses que vulguin participar a la Fira d’entitats poden presentar sol·licituds del 25 de juliol al 2 d’agost, ambdós inclosos, mitjançant el formulari que podeu trobar a la guia de participació.