HO TORNAREM A FER!

Actualitat

Aquest dissabte dia 6 de juliol vam sortir al carrer. Vam fer paradeta informativa i amb els productes de marxandatge de les diferents campanyes d’Òmnium.

Però vam tenir un producte molt especial el llibre d’en Jordi Cuixart escrit des de la presó: “Ho tornarem a fer”.

Aquest llibre és un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, meditat després de més de 20 mesos a la presó i 52 sessions al Judici a la Democràcia del Tribunal Suprem. Amb aquest llibre convida a tothom a perdre la por i a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades a Catalunya i arreu del món.

Fa una crida a l’esperança, contra la resignació i la frustració, i una crida a la desobediència civil. És a través de la desobediència civil com s’enforteixen les llibertats de tota la societat. Jordi Cuixart ens diu clarament que no podem renunciar a canviar lleis injustes mitjançant la resistència noviolenta; actuar com si fóssim lliures també ens fa, cada dia, una mica més lliures.

No hem de renunciar a res del que hem fet, perquè ho tornarem a fer. Ens manifestarem, ens expressarem, ens mobilitzarem i votarem tants cops com calgui. Tal com ho hem fet fins ara: pacíficament i serenament, però amb tota la determinació del món.

Si algú li interessa adquirir el llibre es pot posar en contacte amb Òmnium Solsonès o adquirir-lo directament a través de la botiga de la pàgina web d’Òmnium. botiga.omnium.cat