La Flama del Canigó va il·luminar la nit màgica de Sant Joan.

Actualitat

 

Amb puntualitat va arribar el seguici que acompanyava la Unió Ciclista Sant Cugat amb la Flama. El primer que va fer al arribar va ser multiplicar-se: l’associació de veïns de Valldoreix ja l’esperava per portar-la als seus veïns. La nova alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, va encendre el peveter i tot seguit, van començar els parlaments institucionals per part de Jaume Angerri, d’Òmnium Sant Cugat i la mateixa Mireia Ingla.
El moment més emotiu i reivindicatiu de la nit va ser la lectura del manifest de la Molt Hble Carme Forcadell, escrit des de la presó d’Alcalá Meco. En finalitzar la lectura i l’himne dels Segadors, les entitats van passar a ser les protagonistes.

Caparrotes i Diables de Sant Cugat van obrir la festa. Enguany es va recuperar l’encesa de la foguera amb escombres de palma, a partir de la Flama del Canigó. Els infants de les entitats van ser-ne els encarregats.

La festa va continuar amb un sopar de carmanyola amb més de 300 persones i ball amb l’Orquesta Gira-Sol i en Petitpex fins ben entrada la matinada.

Ara, a preparar-se per Sant Per. Des d’Òmnium us volem desitjar una bona FESTA MAJOR 2019!