Benvinguda de nous socis i sòcies a Òmnium Nou Barris

Actualitat

El divendres 14 de juny, a la Biblioteca de Roquetes vam celebrar la primera trobada amb socis i sòcies del districte de Nou Barris que s’han incorporat recentment a la família d’Òmnium Cultural.

Després d’unes paraules de benvinguda del president de la junta de Nou Barris, en Marc Ribas, l’Ermengol Buch, vocal de la junta, va explicar què ens mou a l’hora de treballar pel barri, quines activitats fem, com les duem a terme, com ens organitzem, la importància del voluntariat o les relacions amb altres entitats i associacions del districte, entre altres temes.

Un cop acabada l’exposició de l’Ermengol, vam poder veure el vídeo d’un recull de les declaracions que el nostre president, Jordi Cuixart, va fer el 12 de juny al Tribunal Suprem, acollint-se al seu dret de paraula un cop finalitzat el judici.

Finalment, es va obrir un torn de precs i preguntes, en el qual s’animava als assistents no sols a preguntar qualsevol dubte que poguessin tenir, sinó que també a fer propostes d’activitats, xerrades, etc. També se’ls va animar a participar activament en tots els esdeveniments, no només assistint-hi, sinó també en el seu desenvolupament.