Activitat #JoAcuso a Sant Hipòlit de Voltregà

Actualitat

Sant Hipòlit acull una altra acció de la campanya Judici a la Democràcia.

Col·loqui amb Josep Maria Reniu, Jordi Pesarrodona i Assumpció Martínez

L’activitat es farà el proper 20 de juny a les 20 h. a l’Ateneu de Sant Hipòlit de Voltregà (Auditori)

L’Estat no està jutjant només els presos polítics, està jutjant la democràcia. Hem d’arribar a tots els carrers i a tots els pobles per denunciar que aquest judici és una farsa. Per acusar un estat autoritari i demofòbic que utilitza la força i els tribunals per solucionar conflictes polítics. Perquè els drets es defensen exercint-los. Perquè s’està jutjant la llibertat d’expressió. Perquè ens jutgen a tots!

Un debat en el qual hi participaran Josep Maria Reniu, politòleg i professor de la UB, havia estat membre del Consell per la Transició Nacional, Jordi Pesarrodona, comediant, pallasso i represaliat per l’1-O a Sant Joan de Vilatorrada i Assumpció Martínez, advocada, membre de l’Associació d’advocats d’Osona en la defensa dels drets humans i membre de la Junta d’Òmnium Cultural Osona. El col·loqui serà moderant per Moisès Aguilar, periodista i advocat.

Amb la col·laboració del Cor de la Veu de Voltregà. Concentració a les 19.30 h en suport a Jordi Pesarrodona, davant de l’Ateneu de Sant Hipòlit de Voltregà.