Acció Jo Acuso a Torelló

Actualitat

Neus i Esther Cuixart seran les protagonistes a la concentració que es fa aquest dijous a la Plaça Nova de Torelló

Un pa amb tomàquet, la penjada d’una pancarta “Ens Jutgen a Totes” i una trobada amb els socis i amics d’Òmnium farciran aquest acte de la campanya Judici a la Democràcia.

Veïns i veïnes de la Vall del Ges van arrencar les concentracions a favor dels presos, preses i persones exiliades ara ja fa més d’un any. Es troben cada dijous  a les 20.30 h,  a la Plaça Nova de Torelló. No importa si plou, neva, fa sol o tramuntana. Cada setmana, com passa a molt altres pobles de la comarca d’Osona, persones i entitats es reuneixen per continuar denunciant aquest cop a la democràcia, a la llibertat d’expressió i en definitiva als drets fonamentals de la ciutadania.

Aquest dijous aprofitem l’onada d’activitats de la campanya Judici a la Democràcia per aportar-hi el nostre granet de sorra amb la presència de les germanes d’en Jordi Cuixart, la Neus i l’Esther. L’acte, que com cada dijous començarà  a les 20.30 h., serà una nova mostra d’escalf cap als familiars de les persones represaliades, una altra oportunitat per seguir denunciant un situació del tot anormal, doncs ens estan jutjant a tots i a totes, i així ho deixarem palès amb una gran pancarta que quedarà penjada a la Plaça Nova de Torelló.

Trobada amb els socis i amics de la Vall del Ges. Una hora abans de començar l’acte, a les 19.30 h., hi haurà la carpa taronja d’Òmnium Cultural Osona per rebre a tots els socis, sòcies i simpatitzants de la nostra entitat per tal de canviar impressions. I és que Òmnium ha crescut molt, també a Osona, i entenem que la millor manera de tirar endavant aquesta gran entitat és amb la implicació, en la mesura que es pugui, de tots i de totes. Us hi esperem!