Escoles en Xarxa – destaquem…

Actualitat

17/01/08 (RedaccióÒC)La segona edició de la revista d`oci i culturaTime Out Barcelona ja estava de camí a la impremta quan el seu director,el periodista Toni Puntí, arribava ahir a la seu d`Òmnium Cultural per donar-la a conèixer al públic assistent. Només feia una setmana que l`haviapresentat oficialment a la Sala Apolo de Barcelona. Roger Buch, membre de la junta d`Òmnium, vaser l`encarregat de presentar el periodista, tot ressaltant el paper fonamentaldel Grup Cultura 03 en tota aquesta iniciativa. “Oriol Soler, el gerent deCultura 03, em truca un dia i em diu: et vull veure i et vull veure ja”,explica Toni Puntí, recordant com va començar aquest ambiciós projecte. “No és una feina fàcil”, continua, “de moment,és més estressant que apassionant, però és una nova experiència i hi estem moltil·lusionats”. Time Out Barcelona,que surt al carrer cada setmana, és una de les últimes edicions, juntament ambla de Sidney i la de Lisboa, que s`ha sumat a la comunitat Time Out.”Barcelona és una ciutat que desperta admiració a tot arreu”, explica ToniPuntí, “i, a més, té una oferta cultural molt important”. Precisament aquesta varietat d`oci i culturaque ofereix la ciutat constitueix el punt de partida de Time Out Barcelona. “Larevista vol ser un punt de trobada de les moltes barcelones que téBarcelona, una mena d`imperi de les publicacions d`oci i cultura que es podentrobar actualment”, comentava Puntí. Si més no, la utilitat d`aquesta nova revistaés un dels objectius principals del seu director. “No imposa res, sinó quefa propostes; no obliga a sortir, sinó que convida a fer-ho”, afegeix elperiodista, “es tracta de redescobrir Barcelona a cada pas, de redescobrir laciutat a cada moment”. Així ho ha viscut, almenys, el mateix ToniPuntí qui afirma que “Barcelona és molt més dinàmica i viva del que m`haguéspogut imaginar”, fet que, segons diu, l`ha meravellat, sorprès i animat, amb motius, aapostar i a tirar endavant amb aquest Time Out Barcelona que “va més enllàde la ciutat”.

PRIMÀRIA

dj, 31/01/2008 – 18:30Enllaç permanent

Les notes han canviat

Lesnotes del CEIP Agustí Bartra han canviat molt. Ara a la nostra escolano posen progressa adequadament, progressa bé, progressa molt bé. No,ara tenim excel·lent, notable, bé, suficient, insuficient, etc…
Amés les notes del primer trimestre ens les donaran abans de febrerperquè les impressores amb les reformes s’han espatllat i no es podenimprimir les notes encara. Aquest any els exàmens són una mica mésdifícils, per tant segurament les notes d’aquestany no seran tan bones i hi haurà molts nens que potser no aprovaran.Per això han fet una classe a la tarda per fer deures, estudiar pelsexàmens etc… Hi ha un monitor que es diu Cristian i ens ajuda. Potsertreuen aquesta classe perquè elsnens no es porten bé sempre, algunes vegades ens trobem la classedesordenada o amb colors que han desaparegut. És per això que potser latrauran.

Tot això és el que passa amb les notes.