2a Caminada per la pau

Actualitat

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim 2 de juny a l’Arc del Triomf de Barcelona

Una vintena d’entitats de diferent tarannà però fortament compromeses amb els valors de la pau han organitzat la Caminada per la Pau que tindrà lloc el pròxim diumenge 2 de juny. El punt de trobada és a l’avinguda Lluís Companys, a tocar de carrer Pujades, a les 12 h.

Per segon any consecutiu, Òmnium Eixample és l’organitzador principal de la Caminada per la Pau i enguany Òmnium Ciutat Vella hi col·labora. És un acte que sorgeix de la iniciativa d’una veïna de l’Eixample de Barcelona preocupada per la imatge de violència que es va voler atribuir a la nostra societat en les manifestacions que van seguir l’1 d’octubre. Un any més tard, la situació no ha canviat i la irrupció de l’extrema dreta al parlament espanyol mostra la necessitat més gran que mai de continuar fent actes com aquests reclamant la pau i el pacifisme com a valors nostres i universals.

Per qui no sabeu de què estem parlant, aquí us deixem el recull de premsa de l’any passat!

– La crònica en format vídeo que va fer Betevé

– Recull de fotografies de fotògrafs i particulars

També us fem saber que ben aviat farem convocatòria de voluntaris i voluntàries, ja que un cop més necessitarem la vostra ajuda per fer aquest acte possible! Estigueu ben atents i atentes al nostre canal de Telegram (t.me/omniumciutatvella ) i a les xarxes socials que és per on començarem a fer la convocatòria!